• تاریخ انتشار : 1401/11/12 - 11:23
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی

جلسه هم اندیشی و بررسی مشکلات دانشکده دندانپزشکی همدان

جلسه هم اندیشی و بررسی مشکلات دانشکده دندانپزشکی همدان با حضور دکتر محمد مهدی مجذوبی رییس دانشگاه، دکتر یارمحمدی رییس دانشکده دندانپزشکی، دکتر شکوهی معاون تحقیقات و فناوری، دکتر غیاث مدیر بازرسی و مهندس صفری مدیر حراست در سالن جلسات رییس دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا در همدان، رییس دانشگاه با تشکر از زحمات مسئولان و کارکنان دانشکده دندانپزشکی اظهار کرد: با توجه به منابع محدود و امکانات موجود باید از تمام ظرفیت ها برای بهبود شرایط موجود استفاده شود.
دکتر محمدمهدی مجذوبی افزود: در  ماههای گذشته با پیگیری های انجام شده اعتبارات خوبی برای دانشگاه جذب شده است و با اولویت بندی مشکلات و کمبودها برای رفع این موارد تلاش می شود.
وی همچنین عنوان کرد: اقدامات خوبی در توسعه فضای آموزشی دانشگاه انجام شده است که این موضوع خدمات دهی مطلوب به دانشجویان را موجب می شود.
در ادامه، اعضای جلسه به بیان پیشنهادها و مطالبی در جهت پیشبرد اهداف دانشکده دندانپزشکی پرداختند.

رییس دانشکده دندانپزشکی نیز با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در دانشکده دندانپزشکی گفت: تعداد ۷۶ دانشجو ترم جاری ثبت نام کردند که این رقم در سال گذشته ۵۶ نفر بوده است.
*تلاش برای افزایش رضایت مندی دانشجویان

دکتر یارمحمدی با اشاره به افزایش 10 درصدی پذیرش دانشجو مطالبی در مورد مشکلات زیرساختی از جمله فضای فیزیکی، نیروی انسانی و تامین مواد اولیه بیان داشت.
وی گفت: پیگیری و رفع این مشکلات نتیجه مستقیم بر ارائه خدمات مطلوب آموزشی به دانشجویان وخدمات درمانی به بیماران داشته و باعث افزایش رضایتمندی در آنان می شود.
در پایان جلسه رییس دانشگاه  از ظرفیت های دانشکده دندانپزشکی  ازجمله کتابخانه و فصاهای آموزشی بازدید و با تعدادی از اساتید و دانشجویان گفتگو کرد.

ادمین دانشکده دندانپزشکی

ادمین دانشکده دندانپزشکی