• تاریخ انتشار : 1402/08/05 - 08:19

برگزاری هفتمین اردوی جهادی دندانپزشکی توسط گروه جهادی دانشکده دندانپزشکی همدان

این اردوی جهادی در مورخ 4 آبان ماه 1402 و به منظور خدمت‌ رسانی به خانواده های کمتر برخوردار، بد سرپرست و بی سرپرست منطقه کوی صادقیه ،در کلینیک دندانپزشکی شهید مباشر کاشانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی این اردوی جهادی در مورخ 4 آبان ماه 1402 و به منظور خدمت‌ رسانی به خانواده های کمتر برخوردار، بد سرپرست و بی سرپرست کوی صادقیه  شهرستان همدان،در کلینیک دندانپزشکی شهید مباشر کاشانی برگزار شد. گروه جهادی دانشکده دندانپزشکی در این برنامه با حضور 20نفر از اساتید، دانشجویان و همکاران دانشکده به فعالیت پرداخت.

لازم به ذکر است در این اردوی جهادی برای تمامی بیماران پرونده سلامت تشکیل گردیده تا در صورت لزوم به مراکز درمانی تخصصی دانشکده ارجاع داده شوند.

خدمات دندانپزشکی ارائه شده در این اردو به شرح زیر می باشد:

26 نفر معاینه دهان و دندان، 74مورد رادیوگرافی تشخیصی، 3 مورد جراحی دندان، 22مورد ترمیم دندان، 3مورد درمان ریشه، 4 مورد جرمگیری

• کد خبر : 132074