چهارشنبه 13 تیر 1403
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 64
به گزارش روابط عمومی دانشکده

انتصاب سرپرست معاونت امور دستیاری و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی

در حکمی از سوی ریاست محترم دانشکده، آقای دکتر مجید محمودزاده به عنوان سرپرست معاونت امور دستیاری و تحصیلات تکمیلی دانشکده معرفی شد. به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی همدان، جناب آقای دکتر ابراهیم یارمحمدی، آقای دکتر مجید محمودزاده را به عنوان سرپرست معاونت امور دستیاری و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی همدان منصوب و از زحمات چندین ساله آقای دکتر لقمان رضایی صوفی تقدیر بعمل آورد.

• گروه خبری : اخبار دانشکده
  • کد خبر : 121912