• تاریخ انتشار : 1401/04/26 - 12:26
طرح تهیه و جمع آوری کتاب های کمک درسی برای دانش آموزان نیازمند

به گزارش واحد فرهنگی دانشجویی دانشکده، امور فرهنگی دانشجویی دانشگاه در نظر دارد با کمک دانشجویانی که کنکور را پشت سر گذاشته اند، به دانش آموزان نیازمندان و محروم همدان که هزینه خرید کتاب های درسی و کمک درسی را ندارند کمک کرده و قدمی برای رسیدن به اهداف ایشان بردارد. شما علاقمندان می توانید جهت هماهنگی و اهدای کتاب با شماره تلفن 09184402004 تماس حاصل فرمائید و در ازاء اهدا کتاب، بن خرید کتاب هدیه بگیرید.

• گروه خبری : اطلاعیه های مهم
  • کد خبر : 121947