• تاریخ انتشار : 1401/04/26 - 12:28
برگزاری جشن فارغ التحصیلان ورودی 1395 دانشکده دندانپزشکی

واحد فرهنگی دانشجویی دانشکده دندانپزشکی درنظر دارد جهت دانش آموختگان سال 1395 جشن فارغ التحصیلی برگزار نماید. لذا از تمامی فارغ التحصیلان محترم سال 1401 دعوت می گردد که در این مراسم شرکت نموده و خاطره ای خوب و به یادماندنی را برای خود بیافرینند. ضمن تبریک این موفقیت و آرزوی توفیق و سربلندی برای شما دانش آموخته گرامی امید داریم در سایه الطاف خالق یکتا شاهد پیشرفت هر چه بیشتر شما جوانان سرزمین عزیزمان، ایران باشیم.

واحد فرهنگی دانشجویی دانشکده دندانپزشکی درنظر دارد جهت دانش آموختگان سال 1395جشن فارغ التحصیلی برگزار نماید. لذا از تمامی فارغ التحصیلان محترم سال 1401 دعوت می گردد که در این مراسم شرکت نموده و خاطره ای خوب و به یادماندنی را برای خود بیافرینند. ضمن تبریک این موفقیت و آرزوی توفیق و سربلندی برای شما دانش آموخته گرامی امید داریم در سایه الطاف خالق یکتا شاهد پیشرفت هر چه بیشتر شما جوانان سرزمین عزیزمان، ایران باشیم.
هزینه های شرکت در جشن:
_ثبت نام در جشن 50 هزار تومان برای دانشجویان
_ثبت نام در جشن 50 هزار تومان برای همراه
زمان ثبت نام:
از روز جمعه مورخ 24 تیر 1401 شروع و در تاریخ 28 تیر 1401 پایان خواهد یافت.
توجه داشته باشید که این زمان به هیچ عنوان قابل تمدید نبوده و در زمان مقرر نسبت به ثبت‌نام و درج صحیح اطلاعات مربوطه اقدام نمایید.
جهت ثبت نام، کسب اطلاعات بیشتر و همکاری در برپایی جشن به شماره 09184402004 در واتس اپ پیام دهید.
  • گروه خبری : اطلاعیه های مهم
  • کد خبر : 121948