چهارشنبه 13 تیر 1403
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 88
به گزارش روابط عمومی دانشکده

پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت روز دانشجو

بسمه تعالی- بی تردید دانشجویان و دانشگاهیان همواره، از تاثیر گذار ترین و پیشروترین اقشار مردمی در آگاهی بخشی، بصیرت افزایی و ایجاد شور انقلابی در جامعه هستند و از عوامل مهم و اصلی در توسعه کشور محسوب می گردند . شانزدهم آذر ماه ...

متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

بی تردید دانشجویان و دانشگاهیان همواره ، از تاثیر گذار ترین و پیشروترین اقشار مردمی در آگاهی بخشی ، بصیرت افزایی و ایجاد شور انقلابی در جامعه هستند و از عوامل مهم و اصلی در توسعه کشور محسوب می گردند . شانزدهم آذر ماه یادآور نقش موثر دانشجویان در جامعه می باشد.

در برهه کنونی مهمترین رسالت دانشجویان جهاد علمی، خود سازی معنوی و تلاش برای ارتقا بصیرت سیاسی و شکوفایی در تمامی عرصه های مهم و تاثیر گذار برای اعتلای کشور می باشد.

اینجانب سالروز ۱۶ آذر ماه و روز دانشجو را به دانشجویان  علی الخصوص دانشجویان گرامی دندانپزشکی همدان تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیقات روز افزون دانشجویان را در تمامی عرصه های اجتماعی و فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی از خداوند متعال مسالت می نمایم.

• گروه خبری : اخبار دانشکده
ادمین دانشکده دندانپزشکی