• تاریخ انتشار : 1402/09/15 - 12:20
به گزارش روابط عمومی دانشکده

پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت روز حسابدار

ریاست دانشکده با صدور پیامی فرارسیدن پانزدهم آذرماه "روز حسابدار" را به تمامی همکاران فعال در این حوزه تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی دانشکده در متن پیام تبریک دکتر یارمحمدی آمده است:

به گزارش روابط عمومی دانشکده در متن پیام تبریک دکتر یارمحمدی آمده است:

15آذرماه "روز حسابدار" یادآور نقش آفرینی حسابداران در عرصه های مختلف اقتصادی، مالی، ذیحسابی و حسابرسی است.

حرفه حسابداری از طریق ارائه اطلاعات مالی و اعتباری درست به مدیران نقش بسزایی در سیاست‌گذاری‌های خرد و کلان و شفاف‌سازی فعالیت‌های اقتصادی هر سازمانی دارد و حسابداران معنابخش اعداد مالی هستند.

حسابداری به عنوان یکی از مشاغل مهم و حساس در هر نهاد و سازمان بوده و حسابدار باید با مدیریت صحیح و شفاف سازی در کار خود بنیه مالی سازمان را تقویت نماید.

روز و هفته حسابدار را به همه همکاران واحد مالی دانشکده دندانپزشکی  تبریک عرض نموده و ضمن آرزوی توفیق روزافزون از درگاه ایزد منان، از زحمات یکایک آنان تقدیر و تشکر می نمایم.

ادمین دانشکده دندانپزشکی

ادمین دانشکده دندانپزشکی