• تاریخ انتشار : 1400/09/18 - 12:35
به گزارش روابط عمومی دانشکده

دیدار جمعی از جانبازان و ایثارگران با ریاست دانشکده دندانپزشکی

ریاست دانشکده دندانپزشکی در نشست با تعدادی از جانبازان و ایثارگران جنگ تحمیلی همدان دیدار و گفتگو نمود. آقای دکتر یارمحمدی روز سه شنبه 16 آذرماه در نشست صمیمی با تعدادی از جانبازان و ایثارگران، از مقام شامخ این عزیزان قدردانی و از آنان به عنوان سرمایه های نظام یاد کرد. وی از جانبازان و ایثارگران به عنوان اسناد زنده جنگ و دفاع از تمامیت ارضی و پاسداری از ارزش‌های ناب اسلامی و ایرانی صمیمانه تشکر نمود. در این جلسه جانبازان و ایثارگران انتصاب آقای دکتر را تبریک گفته و موفقیت ایشان را از خداوند بزرگ مسئلت نمودند.

• کد خبر : 121911